diumenge, 11 de febrer del 2018

Sa Talaia 2018

Ahir es va celebrar la primera cursa de la Copa Balear 2018, la cursa de Sa Talaia a Alcúdia. 21km i 900m de desnivell positiu esperaven als corredors a una cursa clàssica i que sempre obri la Copa Balear.
El mal temps feia preveure una cursa complicada amb vent, aigua, fred i possiblement neu, però finalment la metereologia va donar una treva als corredors i no va ploure durant la cursa. Això sí, terreny banyat, molt de fang i alguns trams amb molt de vent.
Enguany la novetat era que el circuit es feia en sentit invers. Es va neutralitzar un tram de la Victòria pel fang, i no es va fer cim a Sa Talaia degut al vent.

A nivell absolut el guanyador fou Alexandre Forcades, seguit de Biel Gomila i David Martínez. En categoria femenina va guanyar Bel Calero, seguida de Neus Antich i la nostra Magdalena Vicens.

366 corredors prengueren sortida a la cursa, de les quals 38 foren Milanes. Les més destacades varen ser: