divendres, 8 de desembre del 2017

Aquest diumenge, IV Trail Solidària de Felanitx

Aquest diumenge 10 de desembre, la Penya Barcelonista Els Tamarells organitza la quarta edició del Trail Solidari de Felanitx, enguany amb el lema TOTS  SOM ASPANOB, tot pels infants amb càncer. No hi ha muntanya prou alta quan es tracta de lluitar i col·laborar, per una causa solidària.
Els corredores poden triar dues distàncies: 15 o 10 Kilòmetres i no té caire competitiu.
Un dels principals organitzadors és en Sebastià Oliver , president de la penya barcelonista i company de Sa Milana. Enguany ja han aconseguit recaptar més de 300 regals i hi haurà 40 voluntaris.
Per tot això vos animam a anar diumenge a Felanitx i participar en aquesta trail solidària!!
No hi podeu faltar!!

Planning de l'esdeveniment (informació den Sebastià Oliver):
Diumenge dia 10 ens hi posarem a les 9 del matí, tindreu una hora per adquirir paperetes per a la rifa solidària (a dos euros cada una, segons la voluntat i la consciència de cadascú). A les 10 hores tancarem el periode d'adquisició per fer el sorteig. Entregarem els regals personalitzats donats per esportistes (samarretes, objectes, i demés detalls). Farem pública la recaptació i farem l'entrega a l'Associació Aspanob. Després d'una fotografia de grup, a les 10h.30' donarem la sortida a la Trail Solidària, una volta no competitiva de 15 kms per les nostres muntanyes (previsió de fer-la en dues hores). Pels qui caminen (o fan marxa nòrdica), cinc minuts després, sortirà un grup que farà 10 kms, anar fins a Sant Salvador i tornar (estimació 2 hores). A les 12h.30' està prevista la conclusió d'aquest acte solidari en el mateix Parc Municipal. La causa val molt la pena, vos hi esperam !!

https://www.facebook.com/events/133077010736896/permalink/135020760542521/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI